Dit keer heeft Oerol Festival wederom wat gaafs gepland, dit keer niet in onze schuur, maar in ons weiland.
Nu al zin in Oerol, want we zijn er nieuwsgierig naar deze voorstelling!

En dit in onze multifunctionele theaterstal!
#trots #Oerol #waarhetallemaalbegon...

 

BOT speelt: LEK

Vul de glazen maar bij! Zo lang de bodem van je glas niet in zicht komt, zit je goed. Het liefst is het leven een feest met eeuwige confettivelden en alles overstemmend trompetgeschetter. Maar al wil je er niet van weten: er loopt ook een man met een meedogenloze hamer rond en vroeg of laat is het zo ver… Wat als hij ineens op jouw schouders tikt?

Muziektheatergroep BOT neemt je mee naar precies dát moment. Wat doe je als het besef van eindigheid zich in je kop nestelt? Als het lek definitief te groot is om te dichten, welke ballast gooi je dan als eerste overboord?

Wat heb je daadwerkelijk nodig om gelukkig te zijn?

LEK is een verbazingwekkende voorstelling over levenslust en vergankelijkheid. Midden in het onstuitbare proces van verval waagt BOT zich aan de zoektocht naar wat er werkelijk toe doet. Voor je ogen speelt een antieke cello met hulpmotor haar laatste manke serenade, sierlijk en breekbaar als een oude dame. Maar ook al wordt het om je heen angstvallig stil, in je hoofd gonst het harder dan ooit. In LEK heb je geen andere keuze dan je volledig mee te laten voeren en zelf de confrontatie aan te gaan.

"De spelers van BOT hebben geen enkele pretentie, ze doen niet gewichtig of quasi-filosofisch, ze maken rauw, intens en uitbundig muziektheater” – Theaterkrant

LEK is een voorstelling van muziektheatergroep BOT, regisseur  Vincent de Rooij , dramaturg Marijn van der Jagt en productiehuis Oost-Nederland  (onderdeel van  De Nieuwe Oost ).

 (Bron: wijzijnBOT.nl)

 

 


Ecologische Boerderij Spanjer - Lies 18 - 8895KT Lies Terschelling - +31 (0)562 448905 - altijdgezellig(at)boerderijspanjer.nl
 Skal 6294 - NLBIO-01 - KvK 01043085 - BTW NL813439280B01

EKO-keurmerk Boerderij Spanjer Skal 6294 EU-landbouw

Alle rechten voorbehouden © Boerderij Spanjer 2017