Alle accommodaties

6 accommodaties

De Amateur is een gezellig huisje met 2 slaapkamers voor 4 tot 5 personen. Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek op zondag mag u het appartement nog de hele dag gebruiken.

4
Lies Terschelling

De Kamp is een gezellig huisje voor 4 personen direct aan het speelveld en heeft 2 slaapkamers. Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek op zondag mag u het appartement nog de hele dag gebruiken.

4
Lies Terschelling

Op 't hoekje is een gezellig huisje voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek op zondag mag u het appartement nog de hele dag gebruiken.

4
Lies Terschelling

De Sûdkant is een gezellig en zonnig appartement voor 5 personen en heeft 3 slaapkamers. Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek op zondag mag u het appartement nog de hele dag gebruiken.

5
Lies Terschelling

De Skuorre is een zeer ruim en gezellig appartement met 5 slaapkamers voor 10 personen. Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek op zondag mag u het appartement nog de hele dag gebruiken.

10
Lies Terschelling

Kamperen aan de rand van een van de slechts 5 weidevogelkerngebieden van Nederland, polderpracht Terschelling! Onze boerencamping is een heerlijke plek vanwaar u zo de polder in loopt of gewoon lekker bij uw tent kunt genieten van het weidse uitzicht en de rust.

6
Lies Terschelling


Ecologische Boerderij Spanjer - Lies 18 - 8895KT Lies Terschelling - +31 (0)562 448905 - welkom(at)boerderijspanjer.nl
 Skal 6294 - NLBIO-01 - KvK 01043085 - BTW NL813439280B01

EKO-keurmerk Boerderij Spanjer Skal 6294 EU-landbouw

Alle rechten voorbehouden © Boerderij Spanjer 2019